Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Wijnproeverijen Badhoevedorp

Your Choice Catering Badhoevedorp organiseert als onderdeel van catering op evenementen en partijen ook wijnproeverijen voor grotere groepen. Er is geen vaste grootte van de groep, maar we gaan uit van een minimaal bestedingsbedrag van 500 euro. U proeft dan tal van wijnen en krijgt er een enthousiaste en vermakelijke uitleg bij van onze sommeliers.

Leerzaam en gezellig

Your Choice Catering Badhoevedorp heeft een selectie gemaakt van tien wijnen van verschillende druivenrassen uit verschillende landen. Zo proeft u goed het verschil tussen de ene druifsoort en de andere, maar ook dat een wijn uit het zonnige Spanje weer heel anders smaakt dan een wijn uit Duitsland. Het is een leerzame, maar vooral hele gezellige avond, de hele wijnproeverij duurt ongeveer drie uur.

Spijzenassortiment

Als u het prijs stelt, kunnen we u bij de wijnen ook een aantal heerlijke gerechten serveren. Zo kunt u goed ontdekken hoe de smaken van de wijnen te combineren zijn met die van verschillende spijzen. Om u alvast een idee te geven, hebben we drie assortimenten samengesteld.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Als u erover denkt om bij uw feest voor u en uw gasten een wijnproeverij te houden, kunnen wij van Your Choice Catering Badhoevedorp u perfect daarbij van dienst zijn. Denk ook eens aan een Bourgondisch buffet, compleet met een kas- en wijnproeverij. De kosten voor een wijnproeverij liggen op 20 euro per persoon, exclusief de kosten voor de sommelier.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ons nummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!