Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Recepties

Een receptie is volgens de Dikke van Dale 'een officiële ontvangst van een doorgaans groot aantal gasten die op een speciaal daartoe vastgesteld uur hun opwachting komen maken of hun gelukwensen aanbieden.' In gewoon Nederlands: een receptie is een moment om te genieten van lekkere hapjes en drankjes ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis.

Voor bijzondere momenten

Your Choice Catering Badhoevedorp is gespecialiseerd in het organiseren van zo'n bijzonder moment. Wij serveren de heerlijkste hapjes en drankjes en zorgen dat alles er feestelijk en gezellig uitziet. U, als middelpunt en als feestvarken heeft dan alle tijd voor uw gasten.

Volledig assortiment

Your Choice Catering Badhoevedorp kan u al een volledig assortiment bieden voor slechts 19,90 euro p.p. U krijgt niet alleen de heerlijkste gerechten opgediend, ook de sta-tafels en het personeel zijn daarbij inbegrepen. Net als de borden, het bestek en de servetten. Wilt u nog wel iets extra's, zoals een mooie aankleding, ballonnen, bloemen of extra meubels dan kan dat altijd tegen een scherpe prijs.

Onze arrangementen

Onze receptiearrangementen hebben we even voor u op een rijtje gezet. Maar natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen wensen. Afhankelijk van uw budget en smaak passen wij ons graag aan u aan. Wij zijn zeer flexibel en de klant is altijd koning bij ons.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Onze drankenarrangement is ideaal bij recepties, zo kunt u al voor maar 7,50 euro per persoon drie uur lang uw gasten onbeperkt drankjes laten drinken. Maar natuurlijk zijn er ook tal van andere mogelijkheden.

Drankenarrangement        

Perfecte styling

Ook de aankleding moet natuurlijk goed in orde zijn, hoe feestelijker, hoe leuker het is en hoe sfeervoller het wordt. Ook daar kunnen wij goed bij helpen. En denk daarbij niet alleen aan mooie bloemstukken en feestelijke ballonnen, er valt nog veel meer moois te regelen. Kijk maar eens bij onze materialen, u ziet dan ook meteen wat het kost.

Materialen        

Kortom, een receptie organiseren is nog best een hoop werk, gelukkig hebben wij veel ervaring en regelen we dat graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen een duidelijke offert voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Bel ons gratis telefoonnummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.