Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Barbecue

Your Choice Catering Badhoevedorp verzorgt ook barbecues, zowel in de zomermaanden als in de winter. Wij toveren elke locatie zo om dat het zelfs hartje winter het op een mooie zomerdag kan lijken. Onze barbecues zijn vermaard om het heerlijke gemarineerde vlees, de huisgemaakte salades en de heerlijke stokbroden met kruidenboter.

Verschillende soorten barbecues

Neem maar eens een kijkje welke soorten barbecues wij u kunnen bieden. En natuurlijk geldt ook hier: staat er niet bij wat u graag wilt, laat het ons weten. Samen komen we er wel uit.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Op gas of op kolen?

Ook goed om te weten: u heeft bij Your Choice Catering Badhoevedorp de keuze uit een gasbarbecue of en barbecue op kolen. Net waar uw eigen voorkeur naar uit gaat! De barbecue leveren we bij u af, we helpen u om deze aan te steken en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. De borden, het bestek, de servetten zijn allemaal erbij geleverd. En ook de afwas hoeft u niet te doen, alles kan zo weer naar ons terug, wij wassen de boel wel weer af!

Drankje erbij

U kunt u barbecue helemaal compleet maken met een heerlijk drankje erbij. En gekoeld biertje of een heerlijk roseetje past perfect bij het barbecuesfeertje. U kunt altijd gebruik maken van onze drankenarrangement. Heel handig als de barbecue op locatie plaats zal vinden.

Lekker toetje

En natuurlijk mag een heerlijk dessert ook niet ontbreken. Ook daar biedt Your Choice Catering Badhoevedorp veel mogelijkheden voor. Van een lekker ijsje uit een originele ijscowagen tot aan een uitgebreid dessertbuffet.

U roept, wij draaien!

Nog meer wensen? Wilt u er graag muziek bij of een bijzondere aankleding? Wilt u zelf uw vlees niet omdraaien, maar wilt u dat iemand van ons dat doet? Wilt u entertainment voor jong en oud? Bij Your Choice Catering is alles mogelijk. U roept, wij draaien!

Omdat elke feest weer anders is en iedereen andere wensen en een ander budget tot zijn beschikking heeft, is het heel fijn om te weten dat Your Choice Catering Badhoevedorp daar heel flexibel in is. Een offerte maken we graag kosteloos en vrijblijvend voor u op. Bel ons daarvoor op nummer 0800 4890890 of vul het contactformulier in.