Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Materialen

Mocht u de catering door ons laten doen, dan kan Your Choice Catering Badhoevedorp ook altijd helpen bij de materialen die eventueel nodig zijn voor een feest. Natuurlijk ligt de nadruk bij ons op de catering, maar wij begrijpen ook wel dat geen enkel feestje echt compleet is zonder een bijzondere styling of een mooie aankleding.

Wij regelen het

Sfeerverlichting, extra sta-tafels, mooi luxe serviesgoed, bloemstukken, extra meubilair... je kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Badhoevedorp regelt het voor u. Wij hebben inmiddels zoveel ervaring en zoveel contacten opgebouwd, dat we onze adresjes weten voor alle extra's. En omdat we vaak met de beste en grootste leveranciers van Nederland werken, hangt er ook altijd een scherp prijskaartje aan. Bovendien legt u alles bij één en dezelfde organisatie neer, altijd handig en dat maakt de kans op succes nog groter. Dat is een prettig idee, nietwaar?

Bekijk zelf maar eens wat er allemaal mogelijk is en welk prijskaartje er aan hangt:

Huurmaterialen (pdf)        

Ook voor themafeesten!

Wilt u een feest helemaal in stijl en in het thema dat u gekozen heeft voor uw feest? Dan denken wij graag met u mee en zullen er voor zorgen dat dat thema tot in de details wordt doorgevoerd. Zo wordt elk Halloweenfeest, jaren '70 party of kerstdiner een echte hit!

Bel ons op ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is trouwens altijd zonder kosten en zonder verplichtingen.