Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Private dinners

Een private dinner is een heerlijk diner klaargemaakt door een topkok op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld uw eigen huis. Op deze manier kunt u met uw familie, vrienden of andere gasten ultiem genieten van prachtige gerechten en waarbij u dus zelf niet in de keuken hoeft te staan. Het is echt genieten met een grote G, ook voor u als gastheer of gastvrouw.

Gastronomische hoogstandjes

Your Choice Catering Badhoevedorp heeft niet alleen topkoks in dienst die gastronomische hoogstandjes uit hun koksmuts weten te toveren, ze zijn ook nog eens geselecteerd vanwege hun vermakelijke manier van vertellen over de gerechten. U zult verbaasd zijn wat u van ze kunt leren en hoe leuk het is om zo vermaakt te worden. De koks zijn gedreven en passievol en hun enthousiasme werkt vaak erg aanstekelijk!

Zo ziet het eruit

Wilt u een beetje idee hebben hoe het in zijn werk gaat en wat u dan kunt verwachten? Bekijk dan hier maar even de menu-impressie. Let op, wilt u graag heel iets anders, dan kan dat natuurlijk altijd!

Menu inpressie        

Blij verrast!

Your Choice Catering Badhoevedorp biedt een private dinner aan vanaf acht personen of vanaf een bedrag van 500 euro. Samen stellen we dan een mooi menu samen, dat kan al vanaf drie gangen. We garanderen u dat u blij verrast zult worden door de kok en dat u niet weet wat u proeft! Alles stemmen we af op uw budget en op uw eigen wensen. En het is en blijft natuurlijk uw feestje, dus wij verzorgen alles, óók de afwas na afloop!

Met passende wijnen

U wilt tijdens zo'n private dinner natuurlijk ook graag passende wijn schenken voor u en uw gasten. Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. We hebben een uitgebreide en met zorg gekozen wijnkaart, zodat u een goede keus kunt maken. Vraag er gerust naar.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds een aantal jaar is Your Choice Catering Enkhuizen de huiscateraar van de stichting Make a Wish. We bedenken samen mooie initiatieven om mee te werken aan de wensen van ernstig zieke kinderen. En van elke private dinner gaat ook 15% naar deze stichting.

Neem voor alle mogelijkheden voor een private dinner contact met ons op. Samen komen we er wel uit. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.