Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Entertainment

Wilt u dat uw feest echt een onvergetelijke belevenis wordt voor alle aanwezigen? Dan mag een stukje entertainment natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig kan Your Choice Catering Badhoevedorp daar ook voor zorgen. Wat dacht u van een zingende goochelaar die ijsjes uitdeelt? Een live-band bijvoorbeeld met muziek uit de jaren '80 of een springkussen zodat de kinderen al hun energie kwijt kunnen? Noem het maar, en wij regelen het!

Voor een geslaagd feest

Natuurlijk kunnen wij uitstekend zorgen voor de innerlijke mens: de heerlijkste en meest bijzondere gerechten kunnen we voor u en uw gezelschap regelen en verzorgen. Wilt u daarbij een nog leukere sfeer en een mooie aankleding en styling realiseren? Geen enkel probleem bij Your Choice Catering Badhoevedorp. En wilt u echt de puntjes op de i zetten en het helemaal af maken met spectaculair entertainment, dan kan dat dus ook! Een feest is pas echt geslaagd als alle gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Voor een onvergetelijk feest

Heeft u zelf een mooi idee of suggestie? Wij houden natuurlijk altijd rekening met uw wensen, het is immers uw feest! Samen maken we een mooi draaiboek waarbij echt alle aspecten meegenomen worden, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden. Zo wordt ook echt voor iedereen, dus voor u én uw gasten een onvergetelijk feest. En dat is uiteraard wat u wilt!

Neem contact met ons op om als u er meer over wilt weten, er is zoveel mogelijk dat we het hier onmogelijk allemaal kunnen opnoemen. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.