Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Walking dinner

Kent u het principe van een walking dinner? Dat is, zoals de naam al doet vermoeden, een diner die verorberd wordt terwijl je staat of loopt. Dat klinkt heel onlogisch, je hebt tijdens het eten altijd je handen vol aan je bestek, er staat op bord voor je neus en af en toe gebruik je je handen om met een servet je mondhoeken af te vegen of om een slok te nemen. Waarom dan zo'n walking dinner?

Kleine gerechtjes

Bij een walking dinner worden de gerechten op kleine handzame borden geserveerd. Het zijn kleine gerechtjes die elkaar afwisselen. Natuurlijk zijn er tal van sta-tafels in de buurt om even het glas neer te zetten. De sfeer is heel ongedwongen doordat men juist rond kan blijven lopen en met iedereen in gesprek kan blijven. De geserveerde gerechten van Your Choice Catering Badhoevedorp zijn echte culinaire hoogstandjes, dus het blijft genieten geblazen. Er is echt over nagedacht om het eten zo mooi en aantrekkelijk mogelijk te serveren. Maar ook om er voor te zorgen dat het ook nog eens heerlijk smaakt en dat men ook een verzadigd en voldaan gevoel heeft na afloop. Het concept blijkt enorm aan te slaan en is inmiddels mateloos populair.

Sfeervol en ongedwongen

Ook Your Choice Catering Badhoevedorp heeft de walking dinner op het programma staan. Het is echt een mooie manier om uw feest op te leuken, zeker als u niet aan een grote tafel kunt of wilt zitten. Het belangrijkste aspect is dat het het de sfeer zo ten goede komt, iedereen is aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de gerechten en men kan zo extra goed genieten. Check onze arrangementen maar eens om te zien of er iets voor u bij zit.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Veel mogelijkheden

Natuurlijk staan we ook altijd open voor uw eigen ideeën of suggesties. Graag zelfs! Zo kunnen we voor u een op maat gemaakt arrangement maken, als u dat wilt! Wilt u er bijvoorbeeld ook graag wat drankjes bij serveren, raadpleeg dan onze drankenarrangement. Dat kan al vanaf 7,50 euro per persoon. En een lekker toetje toe? We hebben een ruime keuze aan desserts en er zit altijd wel wat bij. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bel ons op het nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!