Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Bedrijfsfeesten

Niets is leuker om zo af en toe even het werk het werk te laten en even iets heel anders doen met het personeel. Zo leer je elkaar op een hele ander manier kennen en dat kan heel verfrissend werken. Een feestje is een prettige manier om iedereen blij te maken en samen een geweldige dag of avond te hebben!

Voor de leukste feestjes

Your Choice Catering Badhoevedorp kan u daarbij perfect van dienst zijn. We hebben een ruime ervaring in het organiseren van de leukste feestjes en denken graag met u mee wat voor en uw personeel goed zou kunnen werken. Zo is een themafeest mogelijk, maar ook een vol programma vol entertainment. En natuurlijk serveren we altijd de heerlijkste gerechten en drankjes.

Van alle markten thuis

Ook als u iets voor uw klanten of relaties wilt organiseren, kan Your Choice Catering Badhoevedorp u daarbij tot dienst zijn. Een soepel lopend buffet, een perfect diner, een gezellige barbecue, wij draaien er onze hand niet voor om. Wat dacht u van een walking dinner? Een perfecte manier om te genieten van hoogstaande culinaire gerechten in een heel ongedwongen, informele sfeer. Of misschien bent u wel in voor een van onze 'Flavours of the World'-buffetten, met live cooking door onze professionele koks. Zo maakt u samen een culinaire reis door de wereld met gerechten uit verschillende wereldkeukens.

Succes verzekerd!

En of u nu een feest wilt geven voor een kleine groep personeelsleden of juist heel groot en uitbundig, dat maakt ons niet uit. Your Choice Catering Badhoevedorp heeft voldoende mankracht, ervaring, creativiteit en enthousiasme in huis om het tot een succes te laten verlopen.

Voor al uw wensen!

Er is zo ontzettend veel mogelijk, dat het handig en verstandig is om contact met ons op te nemen. We maken altijd gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. En al uw wensen, op welk gebied dan ook, nemen we daarin mee. Wilt u uw gasten ontvangen met een glaasje Prosecco? Dat kan! Wilt u een rode loper? Dat kan! Wilt u spectaculair afsluiten met een schitterend dessertbuffet? Dat kan! Wilt u passende live-muziek? Dat kan!

Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in, wij kijken uit naar uw feest!