Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Badhoevedorp - buffetten

Een buffet is een razend populaire manier om met elkaar op een feestelijke bijeenkomst te eten en te drinken. Er is altijd voor ieder wat wils en men kan zo vaak gaan als men maar wilt. Dat vinden een hoop mensen erg fijn. Ook voor wie het feest geeft, is het een prettige manier om het eten te serveren. Geen zorgen over de gangen, over de smaak van de gasten en of men wel genoeg heeft. Bovendien zorgt het lopen voor een ongedwongen sfeer. Er wordt heel wat afgelachen langs een lopend buffet!

Tal van buffetten

Your Choice Catering Badhoevedorp biedt tal van buffetten aan. Ook als u een themafeest geeft, is een buffet een uitermate goed idee. Kijk maar eens bij onze themabuffetten, wellicht zit er ook iets voor u bij. En juist omdat we zoveel te bieden hebben, kunt u bij ons ook zelf uw eigen buffet samenstellen. Zo krijgt een geheel eigen buffet op maat. Heeft u echter weer hele andere wensen die u hier niet terug kunt vinden? Geen nood, wij zijn flexibel en kunnen overal een mouw aanpassen. We heten natuurlijk niet voor niets Your Choice Catering Badhoevedorp. Het is úw keuze!

Neem rustig een kijkje bij onze buffetten, ze zijn heel divers en de gerechten zijn uiteraard altijd vers bereid en smaken heerlijk. Wilt u buffetten met elkaar combineren, dan kan dat natuurlijk ook. Zo hebben we voor elk feest en voor elk budget een passend buffet!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Mooi geserveerd

De buffetten zijn inclusief serviesgoed, bestek en schoonmaakkosten. Uiteraard wordt alles mooi geserveerd op feestelijk opgemaakte schalen en voor de buffettafel hoeft u zelf niet te zorgen, die nemen wij gewoon mee.

Nog iets extra's? Dat kan!

Wilt nog extra bloemstukken, een chiquere aankleding of een aankleding geheel in stijl van uw thema, dan zorgen we daar natuurlijk voor tegen een een hele scherpe prijs. Alles wordt van te voren besproken en u komt nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Bel ons gerust voor een offerte op maat: 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd zonder verplichtingen en natuurlijk ook zonder kosten.