Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Badhoevedorp - Huwelijk

De mooiste dag van je leven, zo wordt de huwelijksdag ook wel genoemd. En niet voor niets. Want als bruidspaar doe je er ook echt alles aan om het zo mooi mogelijk te maken. De mooiste jurk, de beste fotograaf, de beste muziek, perfecte ringen, een gave oldtimer...

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Via bovenstaande link kunt een een voorbeeld bekijken van een "compleet verzorgde dag".

Voor de perfecte dag

Your Choice Catering Badhoevedorp wilt u graag helpen om deze dag helemaal perfect te maken. Zo kunnen wij bemiddelen bij bijvoorbeeld de locatie. We hebben al een lange lijst met populaire en mooie locaties voor u samengesteld, maar Nederland is groot en lang niet alle locaties staan hier vermeld.

De heerlijkste gerechten

En wat is een bruiloft zonder de heerlijkste gerechten? Een glas champagne, een borrelhapje met een lekker drankje, een uitgebreid diner of smaakvol buffet? Wij van Your Choice Catering Badhoevedorp hebben al vele bruiloften verzorgd en we weten precies hoe we dit aan moeten pakken. En natuurlijk helpen we ook u, als kersvers bruidspaar graag om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Laat dat maar aan ons over!

Elk huwelijk is bijzonder

Elk huwelijk is weer bijzonder en uniek. Wij staan altijd op scherp, zeker als het om een bruiloft gaat. Wij weten maar al te goed dat het een fantastische dag moet worden waarbij niets mis mag gaan en alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Gelukkig hebben we bij Your Choice Catering Badhoevedorp ervaren, deskundige en vooral ook vriendelijke mensen in dienst, die precies weten wat ze moeten doen. Zo wordt het ook echt úw feest en kunt u de hele dag gaan genieten met een grote G!

Alles op maat

Een fijne receptie met een hapje en een drankje, een heerlijk buffet met tal van bijzondere gerechten, een uitgebreid diner, een heerlijk grand dessert... Wat uw wensen ook mogen zijn, wij kunnen u altijd helpen en van dienst zijn. En heeft u zelf ideeën die u hier niet terugvindt? Geen nood, wij doen altijd alles op maat. Samen met u maken we er wat van!

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met je ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Kijk maar vast wat rond op onze website, er is al zoveel terug te vinden als het gaat om ideeën voor een huwelijk, ook als het gaat om entertainment of extra materialen. En natuurlijk vullen we graag aan waar dat nodig is. Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende offerte: 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.